pátek
17. května 2024
svátek slaví Aneta
Bečva Času 2022 oficiální plakát
© Archiv pořadatele



Bečva času 2022

HUSTOPEČE NAD BEČVOU: Bečva času 2022 - envirofest. Plyne čas, plyne řeka, plynou naše životy. Inspirativní festival končícího léta na krásném místě. Filozofie festivalu Bečva času 2022 je tedy zcela jasná - hledání možností, jak žít v harmonii se Zemí, ale i se sebou samými. Pojďte se setkat v krásném prostředí u štěrkového jezera v Hustopečích nad Bečvou, kam jsme festival přesunuli, kvůli většímu propojení s přírodou.

od 09.09.2022 do 11.09.2022
17:00
Autor článku: 
Bára Španihelová

Čeká vás hodnotný hudební a doprovodný program, který budeme v průběhu času doplňovat. Midi lidi, Dva, Bratři, Koňe a Prase, Wolf Lost In The Poem, Lucie Redlová, Cesar Chunk, básnická čtení a další. Jóga, dýchání, meditačně-hypnotická seance, jamování-nástroje sebou.

 

Hlavní téma diskusí a přednášek: Bečva dva roky poté, přehrada Skalička, voda v krajině. Další témata: Valašsko z lufta, Ves Mír 432 Hz, konopí - rostlina budoucnosti.

Workshopy: výroba barefoot, zábavně-vzdělávací workshopy pro děti.

Jurty, stánky ekologických a neziskových organizací, MINT Market v malém, oheň, tanec, zpěv, bubnování.

Stánky s nejchutnějším veganským a vegetariánským občerstvením, dobré pivo, víno, kvalitní lihoviny, poctivá káva, čajovna, nealko nápoje.

 

Pro obyvatele Hustopeč a Milotic vstup zdarma!

Festival proběhne ve spolupráci s městysem Hustopeče nad Bečvou a výletní restaurací Jachta. 

 

VSTUPENKY na Bečvu času 2022:

online: https://www.smsticket.cz/vstupenky/29472-becva-casu-2022-envirofest

offline ve Výletní restaurant Jachta, obchodu VALEKO ve VM a v Lovemusic v Brně

 

 

V PŘEDPRODEJI:

na celou akci do 14. srpna - 490,- (čti za hubičku)

na celou akci od 15. srpna do 7. září - 590,-

na jeden den do 7. září - 300,-

NA MÍSTĚ:

na celou akci - 690,-

na jeden den - 390,-

 

www.envirofest.cz
https://www.facebook.com/zdravabecva
https://www.facebook.com/events/756085712229543
 

Mohlo by vás také zajímat...

PRAHA: Ministr kultury Martin Baxa dne 16. května v Nostickém paláci předal Ceny Ministerstva kultury v oborech zájmových aktivit.

Na začátku slavnostního zahájení poděkoval všem oceněným za jejich dlouholetou neúnavnou práci na poli neprofesionálního umění a za jejich celoživotní přínos v daném oboru: „Bylo mi ctí dnes předat ceny Ministerstva kultury za neprofesionální umění, které má v České republice dlouholetou tradici a pro společnost zcela nezastupitelný význam. Všichni laureáti jsou mnohostranně talentovaní umělci a pedagogové, kteří svým dílem zanechávají hlubokou stopu ve společnosti i kultuře. Děkuji všem oceněným za jejich přínos v oblasti neprofesionálního umění, za jejich celoživotní uměleckou i pedagogickou práci a přeji jim do dalších let hodně zdraví, radosti a inspirace do další práce,“ řekl ministr Baxa.

Celá ČR, Hl. m. Praha
Instituce a kulturní zařízení, Knihy, literatura, média, Divadlo a tanec, Hudba, Výtvarné umění, Lidová kultura, Ostatní, Památky
Co se děje
17.05.2024

PRAHA: Na tiskové konferenci dne 15. 5. 2024 novelu představil ministr kultury spolu s generálními řediteli České televize a Českého rozhlasu.

V loňském roce ministerstvo kultury připravilo tzv. malou novelu, která zapojuje Senát do volby rady České televize a Českého rozhlasu a přidává tak další pojistku proti ovládnutí těchto institucí. Nyní má finální podobu tzv. velká mediální novela, která zajistí stabilitu financování obou médií. Předcházela jí jednání nejen v rámci koalice, ale i s klíčovými subjekty českého mediálního trhu. Základní pilíře jsou stále stejné. Přibyla indexace poplatku v závislosti na inflaci, memoranda s veřejnoprávními médii a některé nové povinnosti pro veřejnoprávní média. Materiál nyní projedná vláda a účinnost zákona je naplánována k 1. 1. 2025.

Celá ČR
Instituce a kulturní zařízení, Knihy, literatura, média, Ostatní
Co se děje
16.05.2024

ČR: Muzeum středního Pootaví Strakonice se stalo vítězem 5. ročníku soutěže Muzeum roku, která probíhala na turistickém portálu Kudy z nudy od 25. května 2023 do 31. března 2024. Soutěž Muzeum roku byla vyhlášena jako součást mediální kampaně Národní soutěže muzeí Gloria musaealis.

Celá ČR
Cestovní ruch, Instituce a kulturní zařízení, Soutěže a festivaly
Co se děje
17.05.2024

SOBOTKA: Přihlaste se do některé z tvůrčích dílen 68. ročníku Šrámkovy Sobotky, festivalu českého jazyka, řeči a literatury. Pod titulem Ve stínu se uskuteční od 29. června do 6. července.

Celá ČR, Královéhradecký kraj
Děti a mládež, Instituce a kulturní zařízení, Knihy, literatura, média, Soutěže a festivaly, Vzdělávání
Nepřehlédněte
14.05.2024