úterý
30. dubna 2024
svátek slaví Blahoslav
Barbora Poláková
© Foto: Benedikt Renč



BARBORA POLÁKOVÁ boduje videoklipem za hranicemi a chystá podzimní tour

ČR: Populární herečka a zpěvačka Barbora Poláková je svými originálními nápady, kreativitou i citem pro detail dobře známá. Aktuálně to potvrzuje i mezinárodní ohlas, jenž vzbudil její unikátní loňský videoklip k úvodní skladbě nového alba ZE.MĚ 2-8-5. Klip 2-8-5 byl oceněn Music Ally jako "Best Use of Live Streaming".

od 04.10.2019 do 16.11.2019
Autor článku: 
TZ/ika

Video, které Barbora živě přenášela na svém Instagramu a vzniklo na jeden záběr prostřednictvím smartphonu Nokia, zaujalo Music Ally, tedy mezinárodní platformu se sídlem v Londýně zaměřenou na odborníky z oblasti showbusinessu natolik, že její redaktoři klip i kampaň s ním spojenou vybrali mezi 50 nejlepších marketingových kampaní roku. Celý projekt navíc ocenili coby Best Use of Live Streaming!

Aktuální úspěch za hranicemi ČR je bezesporu dalším z mezníků v zatím stále relativně krátké, ale o to více nabité kariéře Barbory Polákové coby zpěvačky. Toho dalšího se dočkáme nejpozději na podzim tohoto roku, kdy v rámci plánovaného podzimního turné (kompletní soupis termínů najdete níže) absolvuje 26. října poprvé ve své kariéře samostatný koncert v pražském Foru Karlín. Vstupenky již nyní pořídíte v předprodeji sítě TicketLIVE zde.

Více v přiložené TZ.

Zdroj: Lukáš Kadeřábek, SUPRAPHON a. s.   

Mohlo by vás také zajímat...