pátek
29. března 2024
svátek slaví Taťána
Ilustrační snímek
© KNIHCENTRUM.cz DŮM KNIHY Ostrava



Přijďte si vyrobit velikonoční dekorace s edicí TOPP

OSTRAVA: Přijďte strávit s dětmi zábavné tvůrčí odpoledne v DOMĚ KNIHY. K jaru a velikonočním svátkům patří např. vlastnoručně vyrobený košíček a mnoho dalších výtvorů, které potěší malé i velké. Pravidelné tvoření každou druhou sobotu v měsíci.

10.03.2018
15:00
Autor článku: 
Knihcentrum.cz

TOPP Barevné košíčky z papíru

K jaru a velikonočním svátkům patří vlastnoručně vyrobený košíček. Stačí vzít do ruky nůžky, lepidlo, barevné papíry a vyrobit si jej podle návodu z této knížky.

TOPP Velikonoční tvoření

V knize najdete zajímavé a netradiční nápady na zdobení velikonočních vajíček. Můžete je pomalovat akrylovými barvami a fixy, nebo je zkrášlit obtisky prstů, technikou mramorování, plstění, mozaikou, nebo na ně jen dolepit roztomilé doplňky. Kromě zdobení vajíček zde najdete také návody na originální stojánky, velikonoční svícny, košíčky na sladkosti pro koledníky, ozdobné krabičky nebo dekorace oken a dveří. Při vyrábění velikonočních dekorací a dárečků mohou pomáhat i ti nejmenší.

Knihy z edice TOPP jsou určeny všem věkovým skupinám čtenářů, především však dětem a mládeži. Přinášejí názorné, barevnými ilustracemi a předlohami doprovázené, návody k tvorbě nejrůznějších výrobků z mnoha materiálů. Rovněž se zaměřuje na dětskou literaturu, najdete v ní knížky pro nejmenší děti, předškoláky nebo malé školáky.

Využijte 20% slevu na vybraný titul uvedeného autora, platnou v den události. Sleva vám bude odečtena na pokladně při nákupu na prodejně v DOMĚ KNIHY Knihcentrum.cz. Nevztahuje se na nákup v e-shopu. 

Rezervujte si místo na webových stránkách www.knihcentrum-ostrava.cz/rezervace.

Akce v rámci projektu Dům knihy Živě!!! spolufinancuje statutární město Ostrava.

 

 

Mohlo by vás také zajímat...