čtvrtek
25. dubna 2024
svátek slaví Marek
© Banner



Ocenění za výjimečné filantropické počiny

ČR: Poděkovat všem, kteří nezištně pomáhají druhým a věnují svůj čas, energii a peníze pro dobrou věc. Všem, kteří mění své okolí a společnost k lepšímu. To je cíl Ceny Via Bona. Poprvé ji v Nadaci Via udělili v roce 1998. Tehdy sledovali cíl obnovovat zpřetrhané tradice filantropie v Česku. Za posledních dvacet let urazila filantropie v Česku kus cesty. Stala se běžnou součástí strategie mnoha firem, řada obyčejných lidí pomáhá ve svém okolí.

 

Autor článku: 
​Monika Skopalová

Od roku 1998 cenu získalo již 122 filantropů (jednotlivců a firem). Už více než 20 let tak oceňujeme významné filantropické počiny.
 
Máte ve svém okolí výjimečného člověka, který nezištně pomáhá druhým, věnuje svůj čas, energii, peníze či zkušenosti s cílem změnit své okolí a společnost k lepšímu? Dejte o něm světu vědět a nominujte ho na Cenu Via Bona. 

 Nominace jsou stále otevřené, a protože jsme si vědomi náročnosti předvánoční doby, rozhodli jsme se je prodloužit do neděle 7. ledna 2018.

A koho můžete na Cenu Via Bona navrhnout? 
Srdcaře/mladého srdcaře - jednotlivce i kolektivy, které něčemu hezkému věnují svůj čas a energii
Mecenáše - tj. ty, kteří osobně přispívají na dobrou věc větší finanční částkou 
Dobrou firmu - podnikatele, malé a střední firmy, které konají dobro ve svém okolí
Dárce ze závěti - ať již formou budoucího příslibu nebo in memoriam

Podrobnější informace o jednotlivých kategoriích a jednoduché nominační formuláře nejdete na www.cenaviabona.cz

 

Těšíme se na Vaše příběhy a moc děkujeme těm, kdo již nominacím věnovali svůj čas.
 
Za Nadaci Via
Monika Skopalová
manažerka Ceny Via Bona

Své dotazy směřujte na:
monika.skopalova@nadacevia.cz, tel: +420 734 257 140


Nadace Via / Dělnická 1324/9 / Praha 170 00 / Česká republika 

Odhlásit se z odběru

Copyright © 2017 Nadace Via / Všechna práva vyhrazena.

 

Mohlo by vás také zajímat...

ČR: Všechny v kulturním sektoru zajímá, jak se účinněji propagovat, ale někde to umějí lépe… Koncem loňského roku se na Ministerstvu kultury konal seminář věnovaný novým trendům v marketingu a propagaci kulturních zařízení a paměťových institucí. Ukázalo se, že sdílení zkušeností a úspěšných praxí je pro všechny, kteří mají oblast marketingu a propagace na starosti, velmi cenné. Proto jsme v Místní kultuře připravili anketu, která nabízí možnost „podívat se“, jak to dělají jinde. Chceme přinést konkrétní příklady vynalézavé, nápadité, ale hlavně fungující sebepropagace a dobře zvolené komunikační strategie vybraných projektů z oblasti kultury. Jaký je váš příběh? Co pomohlo ke zvýšení návštěvnosti, prodejnosti, sledovanosti? Čím můžete inspirovat ostatní?

Naším prvním hostem je nezávislý divadelní soubor Geisslers Hofcomoedianten. Příště to ale můžete být vy!

Pokud víte, jak na to, napište nám na: redakce@mistnikultura.cz

Celá ČR, Hl. m. Praha
Instituce a kulturní zařízení, Knihy, literatura, média, Senioři, Vzdělávání
EDITORIAL
24.04.2024

ČR: Všechny v kulturním sektoru zajímá, jak se účinněji propagovat, ale někde to umějí lépe… Koncem loňského roku se na Ministerstvu kultury konal seminář věnovaný novým trendům v marketingu a propagaci kulturních zařízení a paměťových institucí. Ukázalo se, že sdílení zkušeností a úspěšných praxí je pro všechny, kteří mají oblast marketingu a propagace na starosti, velmi cenné. Proto jsme v Místní kultuře připravili anketu, která nabízí možnost „podívat se“, jak to dělají jinde. Chceme přinést konkrétní příklady vynalézavé, nápadité, ale hlavně fungující sebepropagace a dobře zvolené komunikační strategie vybraných projektů z oblasti kultury. Jaký je váš příběh? Co pomohlo ke zvýšení návštěvnosti, prodejnosti, sledovanosti? Čím můžete inspirovat ostatní? Zeptali jsme se Kateřiny Hubertové za Geisslers Hofcomoedianten.

Celá ČR, Hl. m. Praha
Děti a mládež, Instituce a kulturní zařízení, Divadlo a tanec, Hudba
Články a komentáře
24.04.2024

OSTRAVA: Sedmý ročník uměleckých Cen Jantar vyvrcholí gala večerem, jehož součástí budou hudební vystoupení, připravené speciálně pro tuto příležitost. I letos o držitelích Ceny Jantar za celoživotní přínos rozhodlo odborné kolegium, složené z řady osobností kulturního života Moravskoslezského kraje.

Celá ČR, Moravskoslezský kraj
Co se děje
22.04.2024

KRÁLOVÉHRADECKÝ KRAJ: Královéhradecký kraj ocenil významné osobnosti v regionu. Mezi oceněnými je kardinál Dominik Duka, ředitel Oblastní charity Červený Kostelec a laureáti z oblasti sportu, školství, vědy i umění. In memoriam získal Medaili Královéhradeckého kraje I. stupně uznávaný zoolog a „Legenda Krkonoš“ Jiří Flousek.

Královéhradecký kraj
Instituce a kulturní zařízení, Ostatní
Co se děje
18.04.2024