čtvrtek
25. dubna 2024
svátek slaví Marek
© www.protext.cz



Josef Vágner zahájil Vánoční tour s dětskými sbory

ČR: Zpěvák a muzikálový herec si splnil malý sen. Dlouho chtěl uskutečnit Vánoční tour a tak se mu to splnilo. Má za sebou už první vystoupení v Modlanech a Teplicích, kdy koncerty v kostele - každý s jiným sborem, byly benefiční. Kromě jiného bude benefiční i ten pražský v Zrcadlové kapli Klementina. A čekají jej další města...

Autor článku: 
luk

Josef Vágner si Vánoční tour s dětskými sbory moderuje sám a k tomu pomáhá potřebným!

Další koncerty se uskuteční v Pardubicích, Boru u Tachova, Radimi u Kolína, v Praze, Pelhřimově, Děčíně, Litomyšli, Moravských Budějovicích, Mělníku, Jablonci nad Nisou a ve Chvaleticích. Některé jsou už téměř vyprodány a zbývá posledních pár vstupenek.

"Je to celkem 13 koncertů, stálo to hodně námahy, času, nervů, ale musím říct, že z toho mám už velikánskou radost, jak to vypadá. Děti ve sborech jsou skvělé a opravdu jsou to, včetně sbormistryň, velcí parťáci. Nějak tak jsem si to představoval," říká zpěvák Josef Vágner, který letos "slaví" 10 let od chvíle, kdy se stal Objevem roku v Českém slavíku.

Zatímco dva první koncerty byly benefičně laděné a výtěžek šel do rodiny zesnulého Románka, peníze z pražského koncertu půjdou na obecně prospěšnou společnost Women for Women, která například řeší projekt Obědy do škol či pomáhá matkám samoživitelkám. "Každý koncert je trochu jiný, už proto, že každý je s jiným pěveckým sborem a všude zpíváme trochu jiné písničky. O to je to pestřejší, ale jsem spokojený," podotkl Josef Vágner, který kromě toho, že hraje v muzikálech Muž se železnou maskou, Dracula, Tři mušketýři, zkouší nový příběh Robinson.

Vstupenky na téměř všechny Vánoční koncerty s dětskými pěveckými sbory lze zakoupit v síti Ticketportal

https://www.ticketportal.cz/Event/Josef_Vagner_Vanocni_Tour_2017_s_detskymi_sbory

a

https://www.ticketportal.cz/Event/Josef_Vagner_a_Coro_Piccolo_Vanocni_koncert či na místě před koncertem. Nebo u místních prodejců či v kulturních domech.

 

Kontakt:
René Kekely
PR & mediální zastoupení
tel.: 724 850 690
e-mail: rene.kekely@seznam.cz

ZDROJ: http://www.protext.cz

Mohlo by vás také zajímat...

RONOV NAD DOUBRAVOU: V souvislosti s plánovaným dokončením celkových úprav náměstí se vedení města rozhodlo naplnit myšlenku pořízení sochy věnované svému nejslavnějšímu rodákovi. Ta se objevovala již od šedesátých let minulého století, kdy byla v Nečasově vile instalována obrazová galerie určená nejen pro díla Chittussiho, ale i dalších malířů Železných hor.

Pardubický kraj
Instituce a kulturní zařízení, Výtvarné umění, Senioři, Památky
Co se děje
25.04.2024

ČR-PRAHA: Hlavním cílem předloženého návrhu je především zavést do právního řádu České republiky institut statusu umělce. Děje se tak prostřednictvím novelizace zákona č. 203/2006 Sb. o některých druzích podpory kultury. Za tímto účelem novela zřizuje nový registr umělců, který povede Ministerstvo kultury. Status umělce se stane nástrojem možné finanční podpory pro umělce, kteří mají na trhu práce mnohdy velmi specifické postavení.  

Celá ČR, Hl. m. Praha
Co se děje
25.04.2024

LIBEREC: Pro Liberec je Botanická zahrada nejen turistickou atrakcí, ale významným vědeckým botanickým centrem. Známost zahrady zvyšuje schopnost vědecká aktivita mezinárodních botanických konferencí, výměna teoretických znalostí přírody a také významná přednášková tvorba.

Liberecký kraj
Instituce a kulturní zařízení, Ostatní
Co se děje
25.04.2024

ČR: Všechny v kulturním sektoru zajímá, jak se účinněji propagovat, ale někde to umějí lépe… Koncem loňského roku se na Ministerstvu kultury konal seminář věnovaný novým trendům v marketingu a propagaci kulturních zařízení a paměťových institucí. Ukázalo se, že sdílení zkušeností a úspěšných praxí je pro všechny, kteří mají oblast marketingu a propagace na starosti, velmi cenné. Proto jsme v Místní kultuře připravili anketu, která nabízí možnost „podívat se“, jak to dělají jinde. Chceme přinést konkrétní příklady vynalézavé, nápadité, ale hlavně fungující sebepropagace a dobře zvolené komunikační strategie vybraných projektů z oblasti kultury. Jaký je váš příběh? Co pomohlo ke zvýšení návštěvnosti, prodejnosti, sledovanosti? Čím můžete inspirovat ostatní?

Naším prvním hostem je nezávislý divadelní soubor Geisslers Hofcomoedianten. Příště to ale můžete být vy!

Pokud víte, jak na to, napište nám na: redakce@mistnikultura.cz

Celá ČR, Hl. m. Praha
Instituce a kulturní zařízení, Knihy, literatura, média, Senioři, Vzdělávání
EDITORIAL
24.04.2024